Kolmården

då blir det inget kolmården eftersom man inte har bil.. tråkigt men sant. Vill inte bara sitta hemma o tråka heller och så ringer säkert jobbet så blir det att man jobbar istället. Jag vill bara hitta på något men tydligen inte..


hatar bli besviken.

Då bär det av hemåt..

Då är man hemma idag vid halv 5, förhoppningsvis så det inte blev som förra gången när jag blev försenad 3 timmar, Med exakt detta tåg så vi får väl hålla tummarna. Idag ska jag iallafall träffa pappa =) och Liinnsskkiii. Blir väl att sitta hemma och umgås lite. Sen imorgon så jobbar jag och så ska jag skjutsa mamma och pär till/från stan på kvällen. Sen blir det jobb på söndag också. Förhoppningsvis Karlskrona på måndag annars får det bli att gå på stan i "tråkiga Kalmar.."! Känner för att shoppa lite för en gångs skull..

Vi får se vilken dag Jonas kommer, han skulle följt med idag men eftersom han behövde jobba imorgon så får han komma upp någon annan dag. Kanske på söndag eller måndag, vi får väl se. Ska iallafall bli skönt att träffa pappa och vännerna och slippa känna att jag inte kommer träffa Jonas på lång tid. - som det alltid bruka vara.

Tänk att folk förändras så (?)

Högskolan

Då var anmälan ändrad, vi får se om jag kommer in i Helsingborg eller Kristianstad annars blir det Kalmar. Det som känns konstigt nu är att jag precis ställt in mig på att gå i Kalmar och inte behöva ta studielån etc. Så nu känns det konstigt att få en mail att min anmälan är ändrad. Men som hon på Kalmar högskola sa "alla platserna är inte tagna.. och det hoppar alltid av människor".. Så trivs jag inte (om jag kommer in i Helsingborg eller Kristianstad) eller bara tycker det känns fel så kan jag byta till Kalmar.

Linjen känns rätt i Helsingborg/Kristianstad.. men studielån är fan inte alls roligt men det är det ju värt.. eller?
Nej vi får se vad som händer nu närmsta veckan, kommer jag inte in så blir det iallafall Kalmar. Kommer jag in så måste jag leta lägenhet :|

Tyra Banks

Sitter och kollar på hennes show på 3an. Herregud vad fejkat allting är och skratten hon gör är så tillgjorda att alla i publiken hakar på. Sen pratade dom om att ha trosor i 2 dagar och Tyra sa att hon hade gjort det och alla tittade på henne ungefär som "OMG...!!!!!!!!" som hela världen hade gått under.. Välidigt löjligt program och allt handlar väl om att hon vill ha mer uppmärksamhet och vara "wannabe oprah". Nu pratar dom om bajs.. om det flyter eller sjunker? Myyys!
Avföringen ska SJUNKA om du äter nyttigt, den flyter om man är gasig. Väldigt intressant >,<


Jonas borde komma hemåt snart från jobbet. Idag har jag inte gjort något förrutom städat och diskat (duktig man kan låta.) För nu vill jag göra något annat än att kolla på Tyra Banks show.. och hennes rumpfrågor.

pöss..

Låtar:


Framtid (?)

Ja vart fan ska den ta vägen?
Verkar som ingenting blir som man tror och allt måste ändras i planeringen..
Måste ringa till Campus Helsingborg och fråga hur jag ska göra, blir på måndag iaf!

SOOOL


Skåneland och intagningen på högskolan

Då har jag varit här nere några dagar nu, rikitgt mysigt som vanligt. Synd bara att vi lyckades klocka det när jag skulle ha min mens.. men men så är det! Linnski har även åkt till Växjölandet hon till sin man där, så nu är vi splittrade som vanligt :P

Fick reda på vart jag kommit in...kom in i Kalmar men det är nog fan för mycket ekonomi för mig där. Så jag ändrade min ordning (skickade ett mail till dom på studera) så nu hoppas jag att jag kommer in på Personal - och arbetslivsprogrammet i Kristianstad eller Health Man. i Helsingborg. Så vi får väl se... men tackar nej till Kalmar gör jag ändå inte ifall jag inte får ändra. Får söka om i Vår isåfall och försöka mig på att komma in då :) mer kan man tyvärr inte göra.

Tycker det är dumt att man stryks från utbildningar när du kommit in på en annan.. så jävla dåligt ifall man ändrar sig... som jag!


Aja.. man blir ju bara sur :S
Nu blir det frukost och sitta ute i solen när den kommer på denna sidan av huset.
Pusspusss

Max 1 år

Då var det barnkalas igår för Petras lillebror - han fick lite såpbubblor med bilar på. Köpte även en tamagutchi (hur det nu stavas?) Jag köpte en grön och Linnski en röd, för 40 kr så kan det väl vara värt det. Insåg efter en liten stund att det impulsköptet var grymt onödigt eftersom allt den gjorde var att pep och man såg knappt att det var en hund. Näe jag tyckte mer om min gamla (som jag inte vet vart jag har den...?) Där såg man iallafall va det var djuren på skärmen var för något och vad den ville ha. Näe jag har inte kollat till den idag heller så den är antingen död eller rymt hemifrån som Linns. Äsch pallar inte kolla..

=) ciao

Segelbåt

Åh idag fick jag testa för första gången att åka segelbåt, det var riktigt riiiktigt mysigt. Vi skulle åkt till Karlskrona (tar ca 10 tim) men motvinden var emot oss så vi åkte i Kalmarsund 2-3 timmar innan vi fick vända. När man stängde av motorn och kände att vinden verkligen tog med sig båten, riktigt häftig känsla. Tyvärr är det nog ofta så med segelbåtar att man måste nästan ha en pappa/mamma/bror eller något annan som kan det och lär dig det när du är rätt liten. Det är mycket saker att hålla koll på och det lär man sig inte på en dag. Därför är det nog svårt att bara få för sig en dag och vilja skaffa segelbåt.

Men som jag och mammas sambo sa. Vi skaffar oss en båt, skriver Kalmar på den och sätter ner den i Halmstad i deras hamn. Då ser det ut som vi seglat ner men så kan vi bara sitta där.. glassa i solen och njuta av vår segelbåt - endast i hamnen, eftersom ingen av oss kan segla ordentligt..

Han som ägde segelbåten (Pär's arbetskamrat) har seglat ner från Sundsvall och har planer på att åka ner till indiska oceanen - då vill jag följa med! 25 dagar ungefär är det beräknat att det kan ta innan man är nere. Om man börjar segla från kanarieöarna. Hade varit jävligt häftigt iaf.

Synd att varken mamma eller pappa är så värst intresserad av segelbåtar - det är verkligen en livsstil och ett underbart sätt att njuta av livet!


Seven Pounds

Igår blev det träffa Linda, Linn och Liam efter jobbet. Då hyrde vi 3 filmer, även om vi bara hann se en innan jag och Linnski blev trötta. Seven Pounds fick det bli iallafall som vi såg, väldigt fin film som var rätt svår att förstår enligt mig och Linn iaf. Kanske är det vi som är tröga? Jag tyckte om den, vilket Linn och Linda inte gjorde xD

Åh blir så trött på detta prat om jobb, arbetsförmedling och fan vet allt vad man ska göra nu när man tydligen är "vuxen". Ingen rolig tid iaf. "Pengar är frihet" säger mamma och jag känner bara hur livet genast blir så förbannat tråkigt. Så sa jag till mamma att jag skulle till Jonas på söndag.. "du kan ju inte åka dit igen, då kan ju åka dit runt 4-5 aug när du jobbat sista helgen på schemat." Så vi ska vänta 4-5 veckor enligt mamma.. Blir bara irriterad och har inte lust att sitta här ute i sommarstugan mer iaf.. kanske tar en runda in till stan nu ... SUCK!

Resa (!)

Jag letar på apollo, ving, fritidsresor, ticket... för att hitta ett ställe med;
- Mycket saker att göra
- Soligt
- Inte för långt bort (helst inom europa)

tänkte att Teneriffa hade varit perfekt men nejdå...då är säsongen i Oktober!

aja.. nu är jag helt slut så nu ska jag sova, nighty nighty


Pjuh..

Åkte hem från älsklingen igår.. skulle varit framme vid halv 5, var framme vid kvart i 8 ungefär. Kändes verkligen som en evighet. Då kanske bussen hade varit värd 200 kr mer ändå. Ajaa.. när jag sedan kom fram blev det ta att träffa Linnski, som jag inte träffa på riktigt länge. Eftersom båda varit iväg hos pojkarna. Kvällen drog bort till Karin och sedan en stund hos Elsa på förfest. Men eftersom jag skulle jobba idag så blev det en lugn kväll igår =)

Ska även jobba imorgon så ikväll blir det bara dricka irish coffee och kanske spela lite sims..förmodligen.
Det har regnat och åskat som fan idag,, ändå rätt mysigt om man är inne =)

Känns konstigt att vara utan Jonas bara, när man vant sig vid att vara med varandra så blir det jobbigt. Fast vi ses förhoppningsvis snart, kanske nästa vecka (?)

Näe nu ska jag kolla lite efter utomlandsresor, hade varit skönt att åkt i väg i 2 veckor och bara njutit i Augusti.

Tjingelingling!

06.48

Nej om man skulle sova en stund sen parkera om bilen lite närmare.. ta ut pengar inför hemresan imorgon.
Sen kanske hämta Jonas runt 2-3. Så planerad är min dag idag iallafall =)


Parkeringar..(!)

Har precis lämnat av Jonas i helsingborg på jobbet. Sen när jag kommer till landskrona igen så kommer jag in på gatan vi alltid kör in på för att parkera. Så skakar en vägarbetare på huvudet... Jag kör förbi och inser att dom spärrat av hela fucking gatan, alltså kommer jag inte bort till stora parkeringen. Kommer bilar bakom som får göra exakt samma sak.. vända! Så ska man hitta en parkeringsruta... hittar en perfekt och inser att där fick man inte alls stå.. Jag ser en parkeringsruta lite längre bort. Men vem i helvete gör parkeringar med värsta höga trottoarkanten (meningen att man ska förstöra bilen?) Jag kör iallafall och ställer mig där... så nära busken jag kunde komma med tydligen. Fan vad jag hatar parkera. Hoppas man lär sig någon gång....