Jubb jubb

Jobba på lördag och söndag. Nästa vecka spenderas faktiskt i Kalmar med bad, utgång och lek med Linnski som också kommit hem från Växjö. Idag blir det handla på City Gross, ut med Katie och duscha innan Jonas kommer hem. Han hade tydligen det stressigt på jobbet idag :/  hoppas inte att han slutar så sent.

Tiden går fort när man har roligt..


Båtresa till Ven

Idag blir det att åka båt över till Ven för att hyra en tandemcykel så ska vi cykla. Så himla fint väder ute att det går inte sitta inne :) Igår blev det att åka bort till sjöarna och bada med Katie. På kvällen spelade vi fotbollsgolf med Jonas och hans pappa o hans tjej. Även om jag kom 3a så var det riktigt mysigt. Jonas börjar jobba imorgon och då ska han upp vid kl 5 för att hinna med busen, hur han nu klarar det :)

men ska dra nu, hejdå! =)

Bra musik


Så typiskt mig...

Häromdagen när vi var på Center Syd så hade jag parkerat och gick in för att vi skulle handla klocka och det som sagt. När jag skulle köra hemåt därifrån så tänkte jag att jag kunde köra rakt fram genom parkeringfickan.. Bredvid oss stod en lyktstolpe....trodde vi.

Det kom ett hemskt ljud som lät precis som om däcket går emot trottoaren men nejdå.. det var en låg jävla kruka runtom den där jävla lyktstolpen. Ingen av oss i bilen såg den och lacken fick ta en rejäl repa. Så nu har jag lyckats repa Jonas mammas bil när hon är utomlands, hon vet alltså inte om att vi ens har lånat bilen.

Så nu vet ni vad mina sommarjobbspengar går på.. utomlandsresan kanske inte blir av ändå.
Som pappa sa... "Du har förhoppningsvis lärt dig en läxa"

Det kan jag säga dig... det har jag!!

Mysigt

Igår var det riktigt varmt, när man gick utanför dörren så kändes det som man var utomlands. Så det fick bli att ta bilen bort till ett poolområde som heter Härslöv. Sedan träffa några andra kompisar vid stranden, åka och käka på en ny thailändsk resturang som kommit till stan och sedan ut och gå i skogen. Fast denna gången tog vi även med oss Marcus, Nattis och Christian. Blev även 5 km rundan :)  blir nog att ta promenad ikväll också kanske?

Festa imorgon förhoppningsvis och jag önskar att hela sommarlovet är såhär varmt och underbart!
Tyvärr så blir det att åka hemåt om en vecka.. känns drygt men så är det.

Nej nu blir det frukost och försöka somna om igen, åka och hämta Jonas från jobbet med
tjingelingling =D

Framtiden?




Vi ska skaffa hund, katt
och...







en iller (:

eller hur låter det som en bra framtid? xD

En somrig måndag

Idag tog vi bilen på en utflykt. Med picknick, Katie och en underbar skog så vandrade vi. Riktigt skönt att ut och gå så iallafall om det är fint väder och allt känns på topp. Inget jobb heller på 1,5 vecka! Yeeey..

Onsdag blir det iallafall bio - transformers 2. Imorgon blir det att åka till köpcentrumet Väla eller Center Syd och lämna tillbaka tröjor som Jonas inte var nöjd med + så ska han handla en klocka. För min del blir det att fönstershoppa eftersom pengarna inte kommer förrän fredag eller måndag (?)

Åh vad jag älskar sommaren :)

Pusshaj!

Återblick

Nu har jag inte skrivit på hur länge som helst.. helt enkelt inte haft tiden till att ens sätta på datorn. Men nu äntligen kan jag pusta ut lite och bara koppla av nere i Skåne, hos älskling. Studenten var helt fantastisk även om det ösregnade, så nervös man var innan man skulle springa ut och visa alla att vi var bäst just den dagen. Fick så fina presenter och jag kände mig verkligen lycklig. Sen dess har jag faktiskt jobbat på helgerna, inte det roligaste jobbet men det funkar iaf?

Midsommarhelgen spenderades med att köra bil på Öland - köpingsvik och tillbaka för att hämta pappa i färjestaden. Tyckte mer synd om Jonas som "fick åka med..." utan att festa på midsommarafton men som han sa "förhoppningsvis är inte detta den sista..". Hoppas iallafall alla hade en bra midsommar.

Det är helt sjukt vad tiden rullar på nu.. snart får jag t.om reda på om jag kommit in på högskolan någonstans. Jag vet inte ens om jag skulle våga öppna kuvertet. Aaaaja nu blir det spela sims 3, orkar inte grubbla mer  (:

Tjingelingling..



myys


Damn!

Då bär det av till Skåne imorgon - förhoppningsvis med bilen.
Älsklingen fyller år på fredag så det blir fest o kalas hela helgen.
Sen student på måndag!! =)

T- Kolla!
R- Mm.. ser intressant ut


Springbreak 2009




Jag låter bilderna prata för sig själva - SPRINBREAK 09
bilderna är tagna av Oww!

En riktigt underbar dag/natt/morgon
Hoppas alla hade det lika förbannat roligt som mig.

Pusshej!