Kaos

Väntar på samtal från veterinären så vi kan vaccinera Aila snart eftersom hon har en tendens att bli väldigt sjuk är det lika bra att vara på den säkra sidan.

Borde egentligen läsa en massa artiklar och böcker idag men motivationen är NOLL. Ska försöka fixa iordning här hemma lite till lillasyster kommer ♥ äntligen! Tänk att det är mindre än 2 månader till julafton? Går in i November på tisdag, helt sjukt vad allting går fort just nu, snälla sakta ner! Börja kolla julklappar snart då iallafall, wohoo, det är alltid supermysigt när man avslutar med en fika med glögg och lussekatter!

Tatuering är iallafall bokad nu, äntligen! =D


Jahapp

Idag börjar nya kursen, tentan kändes sådär :( dom gör det alltid svårare än vad det är. Kul att man går till 18.00 idag också, NOT!

Jessika kommer iallafall imorgon, bada på fredag och bio på lördag. Mys!


Tenta ångest!

Denna dagen har spenderats tillsammans med arbetsrätten, ifall från klockan 7 imorse till nu och jag ska väl sitta minst en timme till. Fick reda på att gränsen på tentan är otroligt hård och man måste verkligen kunna sina grejer imorgon. Tyvärr tror jag inte 5 timmar räcker för mig att skriva tentan på.. men usch får inte stressa upp mig, jag fixar detta!!

I lördags blev det iallafall SPA med hjärtat. Började med att man fick hoppa i en morgonrock och ett par tofflor, efter det så fick vi vila en stund i relaxavdelningen. Sen fick vi gå in i ett otroligt vackert rum med massa rosblad på marken, ljus, musik och ett badkar med oljor som vi fick njuta i tillsammans samtidigt som vi åt frukt och drack juice. Näe det går inte förklara känslan av hur mysigt det var. Efter det blev det en massage för att sedan avslutas i bubbelpoolen i relaxavdelningen. Åh längtar till nästa gång vi ska göra något sånt - helt underbart!



Efter tentan imorgon ska jag börja läsa inför nästa kurs som börjar på onsdag.
Går från klockan 09.00-12.00 sen 15.00-18.00 INTE NORMALT!
Skönt att det snart är jul så man kan åka utomlands!


SPA


Fredagsmys

Idag blev det åka till Elgiganten, igen! För att hjärtat ville ha Batman spelet till Xbox som kom ut idag. Imorgon ska vi iallafall iväg på min lilla överraskning ;) hoppas allting blir som jag önskar och att vi hittar dit vi ska haha. Lovar berätta imorgon vad jag hittat på :)

Hoppas ni får en underbar fredag!
Här bjuder jag på en bild på lilla mini-aila :) sötkatt!


?

Vad har hänt idag som skulle vara värt att nämnas? Käkade på Sibylla och fick en muffins på köpet haha. Ska snart bort på "kvällsöppet" på elgiganten med jennisen. :)


Suck.

Precis lämnat in min uppgift i arbetsrätten och jag hatar känslan när man trycker på "skicka in". Jag får alltid ångest ifall jag får en till komplettering. Jag har blivit lat.. innan på gymnasiet kollade jag alltid genom 100 gånger innan för jag visste att jag kunde få MVG/VG just nu så är jag i botten med min självkänsla och mina betyg på högskolan. Alla dessa krav och att mer än 50 % av klassen får IG/kompletteringar kan ju kanske ge mig en aning bättre självkänsla, men icke!


Promenader

Är mysiga såhär års.



Eyyy

Dagarna bara springer förbi. Vi är snart inne i November och jag får nästan lite panik för att jag knappt "hunnit" med att plugga på tentan som är på tisdag. Får bli en riktigt pluggdag imorgon när Sofie kommer hem och ta mig i kragen ordentligt. Just nu längtar jag till på lördag - myspys med hjärtat en hel dag, lovely.

Så sjukt tacksam för allt jag har, en underbar sambo, helt fantastiskt knäppa katter, en toppen lägenhet och ett halvår kvar på utbildningen. Jag börjar känna att jag är på väg någonstans.. tillsammans med min lilla "mini-familj". Just nu längtar jag till vi ska ut på semester sen kommer våren bara springa iväg sen BAM :D

Jag är fortfarande i valet och kvalet om att flytta till Kalmar igen. Jag har min familj och alla mina barndomskompisar där men jag har antagligen en karriär här och en framtid tillsammans med Jonas. Allting är så annorlunda från förr, innan behövde man inte bry sig om så mycket i livet men nu handlar allt om en själv och mina val i livet.


Sista minuten resa

Sitter och kikar efter resor. När jag och hjärtat tog en kvällspromenad igår så pratade vi lite om vart vi ska åka i December/Januari. Det lutar åt Spanien/Grekland men främst var resorna går i denna årstid. Turkiet, Tunisien och Egypten är ingenting som egentligen lockar någon av oss eftersom man har hört så otroligt kvinnodiskriminerade historier från dessa länder och alla regler som hör till angående klädsel, droger osv osv. Kanske är jag för kräsen?

Någonstans ska vi.

På lördag har vi iallafall vår årsdag som kommer spenderas med en massa mys och förhoppningsvis goda drinkar.

Ekeby-dammarna

Åh så himla mysigt det varit idag :)

 

 


Fredag :)

Idag tänkte jag ordna en köttfärs-kantarellpaj till hjärtat kommer hem så ska jag vara så duktig att dammsuga och torka av här, katthåret tar över!! Det är väl en stor nackdel med djur? Att om man vill att det ska se fräsch ut så måste man typ dammsuga varannan dag MINST. Kvällen kommer iallafall avslutas hos Ann med kompisarna och hjärtat. Hoppas på att det blir roligt :)


massa loooove!


Sova?

Hmmmm..försöker sova men är alldeles för pigg just nu. Spelar lite men det gör inte saken lättare, fryser som en isbit också. :( hjärtat sover eftersom han ska upp tidigt imorgon. Aja, ska väl försöka igen :)


Tji

Sitter här (IGEN!) med arbetsrätten framför mig och försöker förstå mig på dessa förbannade fall.
Imorgon är det fredag vilket betyder fest hos Ann med hjärtat. På lördag blir det hälsa på Jenny i hennes nya lägenhet och antagligen en liten utgång på det.

Såg på Barometern att någon jävla idiot hade satt eld på Berga C i Kalmar igår, jävla idioter. Precis när kommunen lagt ner pengar på att rusta upp stället för de som bor där så kommer några jävlar och sätter eld på en container bredvid centrumet. Snacka om att det finns X antal idioter, trodde bara det var här nere det fanns sånt skit men tydligen inte... hoppas polisen hittar dom istället för att ta cyklister utan lysen!

Förhoppningsvis blir det Kalmar snart också :) men först kommer nog lillsyrran äntligen ner. LOVE LOVE LOVE.

Nehe, nu måste jag börja plugga igen istället för att sitta här.. haha!


Myten om framsteg vi hör, vilken jävla bluff

Ackumulera, samla på hög
Behandla planeten som att den inte dög
Investera, samla allehanda mög
Tillväxten kan aldrig bli tillräckligt hög
Så stressa mera
Lägg manken till och producera
Så att jäktandet sprider sig till flera
Sicket framgångsrecept
Cynikerns mördarkoncept
Skapa mera jobb, ännu mera kneg
Är till den som var följsam och feg
Öppna upp för mera spekulation
Människan finns till för produktion
Förvirringens tid, någon slags sämre version
Vi kan mer när vi samlas i tron

~ Svenska Akademien ~


Woho

Skönt med kväll :) imorgon blir det en riktig plugg-dag. Det vill säga att jag ska njuta av denna kvällen med god glass och en bra film med hjärtat.


God morgon

Ligger i sängen och drar mig. Ska upp och plugga nu. Yaaaay! Sen bort och handla lite mat :) hoppas ni får en toppen dag!


sötsug

..är det värsta som finns på kvällen! Kollar i kylskåpet, frysen.. man öppnar alla skåpsluckor där det kan finnas något gott. Det sjuka är att jag kollar inte bara en gång utan två-TRE gånger till för kanske har det hoppat dit något gott. Hittade iallafall snickers-glass i frysen, usch vad man fettar på sig >.< men jag har aldrig tyckt om att tänka på vad jag äter och hålla på att tänka på min kropp.. det kommer väl en dag där jag inte kan säga så längre men det är faktiskt väldigt skönt att inte tänka på sånt utan bara få må bra och äta det jag tycker om. Jag ska väl försöka ta tag i mig själv och börja träna snart men usch det är så tråkigt. Får se om man kan hitta någon hobby där man slipper  tänka på att man "tränar"!


Tillbaka till verkligenheten

Helgen var som sagt awesome! Nu sitter jag här med arbetsrätten framför mig. Kollade precis på kursplanen inför nästa kurs 

INNOVATIONER OCH TJÄNSTEUTVECKLING INOM HÄLSOORGANISATIONER
Man blir nästan mörkrädd bara man ser namnet..vad har jag gett mig in på?

Jag räknar ner dagarna till examen nu även om "Trainee-programmet" verkar sjukt svårt att komma in på :(
Det är någonting jag verkligen vill göra, man får testa på massa olika yrken för att se vart man passar inom kommunerna i nordvästra Skåne. Man får jobba själv och i grupp för att komma fram till nya ideér. Måste söka till nästa år iallafall & hoppas man kommer in. Börjar tröttna på att plugga och motivationen sjunker hela tiden, tyvärr. Jag vill börja på en karriär, tjäna mer pengar än 8.000 kr/månaden och se en framtid. Just nu känns det som om jag är fast. Jag vet egentligen inte vad jag menar men är rätt trött på att leva som student och snåla konstant. Bara man köper en mascara för 100:- får man panik. Javisst man kan extrajobba men jag är redan dödstrött på skolan och den slukar all min energi.  Önskar man kunde hoppa fram i tiden lite, bara ett halvår eller två.... & ge mig ett jobb då också såklart ;)







Wei

Äntligen kommer linnski :D hoppas bara tågresan går bra så hon slipper strul som förra gången. Ska försöka ta mig upp från sängen nu iallafall så jag inte missar henne :D

Åh måste bara visa en bild på dessa otroligt söta ekorrar som de har på Hbg djurpark.


skola?

Skolan är det som det mesta kretsar kring nu tyvärr - piss tråkigt är det.
Var man än är så vet man att skolan kommer först... och att kraven är stenhårda.
Fast det är väl bara ligga i som vanligt antar jag, lite mer än ett halvår till
examen iallafall..LÄNGTAR.


helgen!

Helgen har spenderats med pappa och Kersti. Det blev Väla, IKEA, Sofiero och vandra nere på Råå. Sen en massa god mat, spel och mys. Trist att de åkte :( saknar pappa något fruktansvärt redan! Förhoppningsvis kommer Jessika ner iallafall.. så man får träffa fler i familjen. Lördagskvällen spenderas på Tempel med Kalmar-gänget. Var sjukt roligt ända till vi tappade bort Mattias & när vi väl hittade honom hade han somnat på en parkbänk. Vi fick tvinga in honom i taxin och avslutade kvällen på Tempel. jag & tommy söp som inget annat och söndagen spenderas i sängen och ingen annanstans.

Förhoppningsvis kommer Mickan eller Linda med lite bilder :)



älskar dig hjärtat. du är så mycket mer än allt för mig ♥