☆•*

Ätit gott, rengjort badrummet (som verkligen behövdes!) och nu blir det kolla lite på tv. Ska försöka somna tidigt ikväll så man slipper vara så trött imorgon. Önskar jag kunde få lön denna månaden.. längesen jag köpte någonting till mig själv!

Så himla tråkigt att typ hälften av mina pengar kommer gå till hyra/mat/el osv. och till att betala tillbaka till mina föräldrar. Not so fun!

åh vill bada och åka till kalmar snart - hoppas på de iaf! =)


16 dagar ledigt

... i sommar. Det känns faktiskt bra eftersom förra sommaren jobbade jag endast helger och de var hopplöst. Inga pengar (för ett sånt slitjobb!) och sommaren bara sprang iväg eftersom man bara latade sig hela tiden. Jag har varit ledig idag och man känner direkt att dagarna springer förbi. Har inte gjort annat än att tvättat idag!

Ska åka iväg och handla iallafall om en stund.

Imorgon är de första dagen på jobbet själv, alltså utan att gå bredvid. Spännande men samtidigt lite nervöst! :)


Midsommar för X antal år sedan :) här med bror o syster

Midsommarhelg!



Midsommarafton spenderades i ett gigantiskt slott precis vid strandpromenaden i Landskrona. Grillning, kubb, trevligt sällskap och dricka. Kvällen slutade med bad med klänning, halsband, ringar och hårband - skönt att gå runt med jacka (som går till magen) och två filtar resten av kvällen. Osmart men skoj!

Lördags blev "bakisdag" och åka ut till stugan i Ängelholm där Jonas mamma o sambo spenderade sin midsommarhelg. God mat, härligt väder och mys. Idag var det underbart väder, har bränt mig som fan!! Hoppas man kan sova och imorgon blir det ingen sol för min del - utan tvättning, städning och allmänt tråkigt skit.

Ska försöka få tag i lite bilder från helgen från Jonas mamma, men de kan dröja vi får väl se =) jag lär ju glömma bort det innan jag ens hinner skriva färdigt denna meningen!

Aja dusch sen sova! =)


tjuhuu




LillJessie - söt och brun!!
Idag är det föreläsning om jobbet och solen skiiineeeeeeeer
WUNDERBAAAR


Sommar(lov!) jobb..

Jaha då har man skrivit omtenta i torsdags, börjat jobba lite smått och ska på utbildningar ang. jobbet på tisdag och onsdag. Denna sommaren ser ut som att bli en arbetande sommar men lite sol och bad. Men jag och älskling pratar om att ta igen det utomlands i höst istället, precis innan skolan börjar eller närmare hösten.

Sol ute och Jessika är på väg hit! Underbart..
Precis tvättat, ska diska lite nu sen blir det bara glo på film med älskling o jessie ikväll.