Sommarjobb?

Då ska jag på möte imorgon på ett vårdhem här i Helsingborg angående sommarjobb. Jag hoppas verkligen att jag får det och att jag trivs med arbetet så jag vill fortsätta i höst som extra jobb - om det finns möjlighet till det.
Jag är glad samtidigt så känner man sig alltid lite nervös inför möten och hur det ska kännas på jobbet (om jag nu får det osv.) Jag hoppas verkligen att det är någonting för mig - mer än det där förbannade städjobbet.

Hoppas hoppas hoppas - måste bara släppa nervositeten. Den enda nackdelen är att jag inte kan åka till Kalmar så mycket i sommar jag som jag hade planerat och hoppats på. Fast pengarna kommer ju först, så är det ju när man har hyra, el och massa annat att betala som inte försvinner bara för man har sommarlov.

Hoppas iallafall att jag får jobbet och att jag får jobba mycket nätter och kvällar.

Oh jisses...

Tentan är avklarad - finally. Klassen gjorde iallafall en lista på hur mycket fel som varit i kursen, bland annat denna tentan som var helt.. ja konstig. Det verkar inte som någon har någon koll på något - känns som om man går i grundskolan igen ungefär. Skoj!

Aja nog om det, sen var det intervju idag - Vilken energi!!!!!
Där satt vi tre tjejer, dötrötta efter tentan, hon slänger pennor och tar sönder sitt armband. Pratar om allt möjligt.. verkligen! Vi har ialllafall kommit en bra bit tack vare henne på vårt projekt. Dock så däckade jag på sängen när jag hade tvättat färdigt två maskiner, helt slut!


Så nu blir det att ta det så lugnt som möjligt, bli av med huvudvärken och ringa Sofie :)
Packa inför Kalmarresan imorgon ♥

/Beckii


Natteravn

Tentaångesten är hög... jag gör allt för att inte tänka på att jag inte pluggar!
..bakar muffins, kollar tv, pratar med Bossemannisen

BOS vs Rasmus Seerbach - Natteravn (Benji Of Sweden Remix)

...dansar lite, sjunger lite...  aja det får gå som det vill imorgon - just nu så känns det hopplöst!
Tur att det bara är 2,5 vecka innan jag får sommarlov (EFTERLÄNGTAT!!)

Har ändå lite att se fram emot nu ett tag fram över :
 
- Kalmar på onsdag till söndag
- Janinas student
- Jonas farmors 75 årsfest näst-nästa helg
- Bossemannisen fyller 23 år
- Jonas fyller 19
- Jonas student

.. någonstans ska Tyskland in också!

Sen i sommar blir det ju jobba - kanske på hotellet, suck! - men pengar iallafall!

Jaja.. får väl ta tag i mitt tentaplugg!! :( BAAAH!






Ojsan, längesen!

Ja det var verkligen längesen jag skrev i min lilla rosa blogg... Julas?
Det går fort.. när man har roligt (?)

Har iallafall tapetserat lägenheten, ordnat iordning lite mer hemtrevligt (iallafall så gott det går med studentekonomin) Önskar man kunde få en start budget på 25. 000:- och handla saker till lägenheten! Gutt hade det varit - då hade soffa stått högst upp på listan!!!!!!!!!
Jag som är så himla kär i såna små saker, typ små söta stenar, blommor, vaser, ljus etc. Jag har en plan över hur jag vill ha det men som sagt ekonomin räcker ju inte riktigt till. Men man får ta lite i taget så till slut ska det nog bli som jag vill :)

Snart gått 1/3 av mitt program, herregud!
Det går så himla fort, nästan lite läskigt...  men på ett sätt skönt eftersom jag redan börjar bli väldigt skoltrött!
Har tenta på tisdag - inte pluggat så mycket som jag behövt - men är man skoltrött så är man.. tyvärr!
Gör allt annat för att man inte ska plugga, så intalar man sig själv att man ändå kan det (jovisst!) Varit hos Jonas hela helgen, myspys ♥

Åh just nu vill jag så mycket, jag vill hoppa fram lite grann i mitt liv så man kan fundera på att flytta ihop, hund (?) - dock räcker det gott och väl med Aila :D men ändå ett sällskap till henne längre fram, börja jobba (!) och ja bara se framtiden liiite närmare som jag vill ha den :) att ha mer pengar, komma hem till ett hem där mer än jag bor, Ailas lilla lekkamrat och ja typiskt sånt som jag vill!

Nä allt ska få ta sin tid faktiskt, även om det känns tråkigt nu, så tror jag faktiskt att jag skulle uppskatta allt det där mer längre fram. När jag har jobb, när jag kan köpa en större lägenhet (vill ha en 2a sen!), kanske skaffa ett djur till osv.

Ska till Kalmar på onsdag - söndag iallafall, sköööönt att träffa familjen och vännerna. Efterlängtat!


Pussis /beckii ♥