Helsingborgsfestivalen snart

Japp snart är det dags för Helsingborgsfestivalen, bara 2 dagar kvar till både Ernstrand och Linnski kommer hit och festar med mig! Ska bli helt underbart att äntligen få träffa dom. Marknad, karuseller, langos, artister och fest :) Sjukt längesen jag var hemma... mer än 2 månader och jag längtar hem väldigt mycket ibland. Det kommer i perioder det där och nu senaste var det riktigt jobbigt.. en månad kvar till jag kommer hem en vecka iallafall.. det känns skönt!

Har börjat jobba kväll nu också, hittar inte, nya vårdtagare.. det är förvirrade såhär i början när man väl började trivas riktigt mycket att jobba på dagen så ska man byta - känns rätt tungt! :( Saknar mina arbetskamrater och vårdtagarna. Aja man vänjer sig nog vid detta också.. sen börjar skolan 30 augusti - TJOHO!!







Ledig dag

Jonas är ute med jobbet, släppte av dom vid Barfotastrand precis nere vid Strandpromenaden!
Där är det sjukt vackert och jag skulle verkligen vilja ha en lägenhet där nere.. det enda som fattas är typ 4 miljoner kronor. Annars har jag varit ledig idag och gjort ABSOLUT INGENTING! Jo jag har städat men det är ju inte världens mest roligaste grej.

Imorgon är det iallafall jobba till 14.00 och förhoppningsvis är det fint väder så man kan åka och bada när man slutat men honeyboney eller Linda. :)

Åh jag saknar Kalmar mer och mer ju längre sommaren går.. mina kompisar, familjen, utgångarna, badet, efterfesterna och allt annat som hör till sommar i Kalmar. :/



Det vita är för Pooni's skull, eftersom hon är i Norge så kan jag inte be om hennes tillstånd ;D

Yey

Fixat ny mobil, finally! Ska köpa ett skydd sen när jag får pengar så man inte får massa onödigt fula repor.
Varit ledig idag och ska vara ledig imorgon sen är de jobb hela helgen lång.. skoj skoj =) På tisdag kommer mamma med syskonen också, yeey! Äntligen..!

Sitter och kollar lägenhet som vanligt, jag vet inte varför men jag känner fortfarande inte att jag har gjort lägenheten som jag vill ha den. Tapetseringen hjälpte iallafall sjukt mycket men ändå.. det är något som fattas. Skulle vilja ha nya SOFFOR, ny säng, fixa en ordentlig tv-bänk, en ny matta, en ny hylla osv osv osv.. Så förhoppningsvis kan man iallafall fixa soffor nu till hösten, sängen klarar jag mig gott och väl med men hade varit skönt med en större säng med sänggavel. Aja skoj är de att kolla lägenheter o möbler :)


Jobbjobbjobb :)

Åh vad jag trivs på mitt sommarjobb på seniorboendet på Drottninghög. Dagarna springer förbi och det känns faktiskt inte alls som om man jobbar från 7 - halv 3 (senast 4)! Hoppas det känns såhär när man ska jobba kväll också. Man sitter i skolan 2 timmar och räknar sekunderna medan när man jobbar så kollar jag mest på klockan för att hålla koll på min lunch osv.

Känns så skönt att man trivs, man känner lite halvt vart man är på väg... :)



Lillbebis när vi hämtat henne :)