Mycket på gång!

På fredag kommer pappa och hans flickvän ner hit (Flickvän låter så dumt?! men ni fattar haha!). På fredagen fyller också Robban år, Jonas brorsa. Sen kommer Tommisen ner till Helsingborg i helgen.. ska försöka få ihop någonting iallafall. Robban kan man förhoppningsvis träffa om det blir kalas på söndagen eller något. Tommisen får jag försöka trycka ihop något med också, längesen jag träffade honom!! Sen på onsdag kommer Linnski, äntligen!, och stannar till på söndagen, fest hos Snipz på lördagen, sen två helger efter det så har jag & hjärtat vår årsdag så då blir det väl något speciellt också. Så får jag ju inte glömma bort tentan i arbetsrätt.. vart nu fan jag ska hinna den =D det löööser saaaaj!

kul ska det bli.. längtar till på fredag.


ignorera min otroligt fina grimas.. haha ja herregud så ful!
en bild iallafall som tillägnas åt det otroligt gamla goa tiderna!


idiot nät!

Åååh jävla skit. Hatar när telefonnätet är nere och man inte kan varken ringa eller sms:a. Speciellt när det är viktigt. Eller ja viktigt vet jag egentligen inte men man  verkligen vill få tag på någon? Gaaash!
Kanske är man lite väl beroende av mobilen? he he..

btw blev ingen maräng - no eggs. >.< doh!


Bak-lust

Åh jag har sån lust att baka.. tottesmet? kladdkaka? muffins? näe, så uttjatat.
Kollar i receptboken men hittar ingenting som jag känner för.. vill göra något svårt men inte med alldeles för mycket fett eftersom vi käkade vit chokladsmousse häromdagen så behöver man ju inte tjocka på sig mer än nödvändigt. Blir väl antagligen hemma gjorda maränger, glass och hemmagjord kolasås... Mmmm var NYTTIGT!


Harder Better Faster Stronger



Bostadsföreningsmöte snart då ja, trevlig måndagskväll. 
Speciellt i denna föreningen där ingen kan vara tyst utan måste säga emot ordförande.
Eller säga att detta området aldrig kommer bli attraktivt och att balkonger gör detta området till något "dåligt", som om balkongerna skulle göra det sämre och inte något bättre?
Vi hade för några månader sen en speciell extra stämma just angående balkongerna. Speciellt vi med ettor skulle ju gärna velat haft som ett extra rum. Katterna hade älskat det! Men tanterna sa emot och tyckte det skulle förstöra detta området och deras ekonomi om hyran höjdes med någon  hundralapp för att få balkong... men visst. Nästa lägenhet ska vara minst en 2a och ha en uteplats/balkong. - Speciellt en inglasad!
Det var dagens i-landsproblem!


WoOoo

Det är lite kul, man ser så många kompisar som flyttar utomlands, pluggar utomlands, skaffar pojkvänner utomlands. Har ett "spännande" liv, om ni förstår vad jag menar? Eftersom jag fascineras av att man vågar ge sig ut så och bara flytta iväg från tryggheten här hemma så tycker jag det verkar så spännande. Jag vill så gärna ut och resa men att flytta iväg och bo utomlands? Det är nog lite för mycket för mig.
Det tråkiga är .. om någon frågar om 10-20 år "vad har du gjort i ditt liv?" så  svarar man, först bodde jag i Kalmar, sen Nybro, Sen Kalmar igen i många år sen flyttade jag till Helsingborg för att plugga i 3 år sen började jag jobba, fick barn, blablablaaaaaaaaaaaa.. vart är det spännande historien? Men det är nog inte jag att backpacka på Nya Zeeland eller plugga på college i USA. Jag trivs ju med mitt liv men skulle önska att något spännande hände. Antagligen räcker det att jag åker till mitt drömresemål - Australien/Nya Zeeland, sen är jag nog nöjd. :) haha vilka problem man har!



Väla och IKEA

Idag började dagen med föreläsningar - på datorn. Sen drog jag & Sofie till Väla/IKEA och shoppade. Det fick bli lite nya lampor, en blomma, "mjölkskummare" (NÖDVÄNDIGT haha), en ny klänning, och lite nya smycken. Man får passa på lite när man äntligen har liiiite mer pengar än vanligt.




Tyckte denna klänningen var så söööt! Från Gina Tricot



Denna förälskade jag mig i direkt.. men får bli en annan gång! Love it!


tihi

Nu har jag planerat, planerat och åter planerat inför nästa månad då vi firar vår årsdag.
Denna gången ska jag fixa något ordentligt :)
åååh längtar till om en månad....

 


Husvisning?


Nej jag har inte kollat hus =) promise! Sitter däremot på hemnet och drömmer mig bort lite.
Längtar lite när man ska kolla på hus och få större yta än 44 kvm på  två personer inklusive två dammtussar Aila & Nellie. Frågan är egentligen radhus, större lägenhet eller hus? Aja vi är långt ifrån att flytta just nu men ååååh det är så kul att drömma  sig framåt..


Skrillex





om du inte hört de, gör de!
och Aura Dione är awesome!


Kallt?

Usch det känns redan som rejäl höst med vindar och rusk. Blää!
Önskar på ett sätt att vintern skulle närma sig eftersom jag älskar julmys med familjen och julbaket!
Det tråkiga är att det känns så meningslöst att köpa en massa julsaker för att inte ens vara hemma över julen?!
Får väl bli lika lite som förra året (vilket innebär ett "jul-älg-ljus", två julstjärnor och sen en röd duk), som ni kanske förstår så blir det ingen direkt "julig" känsla här hemma med gran och grejjer. Speciellt inte med katterna som blir väldigt sjuka av jul-blommor och jag vill helst inte ha en gran med två katter i som dekoration.
Fast det är ett bra tag till jul ;) så varför sitter jag här och fantaserar?




Så var det måndag..igen!

Det nalkas Kalmar och det känns awesome & kommer lillsyrran ner snart också =)
Helgen var trevlig även om det innebar alladeles för mycket tequila och en bakisdag jag inte räknat med.


^.^


love.


Såhär låg katterna imorse, sötnosarna!


Smur(f-is)

Det blev ingen bio, doh! Såg däremot "Hallpass" på voodler och herregud vilken film!
Två fruar ger sina män en vecka där de får göra vad de vill med andra tjejer. Jag satt och funderade under denna filmen om jag hade klarat det och OH NEJ! För det första hade jag inte klarat av att tänka på att hjärtat hade legat med andra tjejer och jag desperat "ska ge tillbaka". För det andra hade mitt samvete totalt tagit över & jag hade inte kunnat se Jonas i ögonen efter det. Fast säkert en rolig grej för de som klarat av de och inte är glada i sina förhållanden (?) stort frågetecken på det. Känner man att förhållandet är SÅ (!) pass hemskt att man måste ligga med andra för att uppskatta det man har bör man nog gå till psykolog eller lämna den man har.




scooby doo

Förhoppningsvis blir det bio ikväll med hjärtat för morgondagen kommer spenderas med kalas/fest/utgång i Landskrona.

En kompis frågade häromdagen vad som händer runt nyår, nyår lixom? det känns så långt bort men jag förstår varför hon vill planera. Vi pratar iallafall just nu om att åka upp till stugan i Ängelholm, åka skidor och dricka en jefla massa alkohol. Men eftersom jag och hjärtat planerar att åka utomlands så får vi väl se om vi ens är hemma över nyår. För några år sedan vet jag att man planerade valborg, midsommar och nyår i detalj!
Men då blev förväntningarna så stora så man knappt nådde upp till det där AWESOME SJUKA JÄVLA BRA(!!) utan mer "det var ok" eller "ja det var kul". Därför försöker jag att planera så lite som möjligt. Jag & Linn planerade alltid ALLT förr, t.om. hur vår blivande lägenhet i Malmö med orm skulle bli. Vi flyttade aldrig till Malmö, vi flyttade aldrig ihop och vi köpte aldrig en orm tillsammans (var nog bra vi inte skaffade orm iaf?!). Vi kollade t.om. på IKEA om saker vi skulle ha till våran gemensamma lägenhet. Klart man ska få drömma men kanske är det bra att verkligenheten tar tag i en lite och ruskar om! :) - reality check!



jag & linnski för X antal år sedan. minis!


I fucking love you 'man!

Känns knappt lönt att skriva vad jag gör om dagarna och bloggen känns faktiskt rätt meningslös just nu.
Det enda jag gör är typ pluggar och lever, alltså ingenting speciellt. Allting flyter på som vanligt och eftersom de alldeles för privata delarna ska hållas privata så blir bloggen ganska tom? Aja det får ni ta ;) haha

Kollar på alldeles för mycket resor iallafall och jag börjar få lite ångest att hösten typ redan är här. Va fan hände?
Vill verkligen försöka komma iväg till December med hjärtat men allt ska ju klaffa, ekonomin samt hans ledighet och att man hittar ett resemål runt jul som inte kostar sisådär 0918187387 kr.... !

Det blir iallafall Kalmar snart och träffa kompisarna igen - awesome!

Kvällen kommer spenderas i soffan med film och en jefla massa godis. jummii jummiii!
massa kärlek till er.


best.friend.

J


:)



Det var riktigt trevligt igår och det blev lite shopping.
Idag har jag endast pluggat..  och bakat dumlekakor, my favourite!
Det var längesen jag var ute och festade ordentligt, senast var när jag var hemma i Kalmar. Med studentekonomi har man ju inte direkt pengar att spendera som toalettpapper. Förhoppningsvis när man börjar jobba så ändras det!

woho
ha en awesome kväll! 


Love!

Denna dagen skulle jag ha pluggat men slutade med att jag & Sofie sjöng på Guitar hero (tur att ingen annan hörde!!) Har alltid tyckt att sjunga är skit roligt, även om jag verkligen suger på det och då menar jag verkligen..suger!

Imorgon bär det av med en liten minitripp i Sverige med bästis Jenny ! :)
Som förhoppningsvis slutar i en massa shopping iallafall till hennes nya lägenhet som hon får snart.
Ska bli så skönt när hon flyttar till Landskrona så blir det inte lika långt!





jag har turen att ha så otroligt underbara vänner och jag önskar ni alla vet vilka ni är.
jag är tacksam för allt ni gör för mig och att ni alltid finns där fast jag bor här nere.
jag vill aldrig bli av med någon av er
för ni finns alltid i mitt hjärta, nu & för alltid!


Söndag

Lördagens spenderades med lite dricka och guitar hero xD. Denna dagen kommer bestå av en av världens tråkigaste sysslor: TVÄTTA! Speciellt när man "sparat" på sig för att man inte pallat innan, vilket betyder att det är ett riktigt berg som väller över tvättkorgen. Önskar man kunde ha tvättmaskin i lägenheten så man hade sluppit springa i alla dessa trappor till nästa hus källare. Aja ska väl inte klaga på lite motion iofs..

Hoppas ni får en toppen söndag :) och en mysig kväll för det ska jag har!
LOVE!


Torsdag

Denna dagen har spenderats framför datorn och ytterligare Arbetsrättsliga (kan man säga så?) gästföreläsningar med den otroligt inspirerande läraren Per. Det betyder iallafall att jag och Sofie har klarat av hälften av kursens föreläsningar, vilket känns skönt.

Jag har kollat väldigt mycket resor iallafall och jag har en otrolig lust att åka utomlands. Kollade på resor till Dubai (mamma var där på hennes bröllopsresa förra vintern) och hon sa att det var ett fantastiskt resemål med väldiga byggnader, stränder och shoppingställen. Världens största shoppingcenter ligger där så, hade varit kul!

Det gråa trista vädret ligger över Skåne och kommer antagligen forstätta göra det, kuuuul! hatar höst.. iallafall innan alla vackra färger kommer, men kylan slipper jag gärna!

Får hoppas att jag och ♥ kan åka på semester över jul!

Massa looove!


Awesome fredag!

Då var det fredag vilket innebär - soffan!
Har varit duktig och städat iordning och diskat lite så det ser lite hemtrevligare ut.
Har nu gått på distanskursen Arbetsrätt i en vecka och det känns faktiskt riktigt bra. Jag och Sofie har verkligen ansträngt oss för att hänga med och eftersom föreläsningarna ligger ute på nätet så kan vi ju anpassa farten själva. På denna veckan har vi gjort 1/3 av kursens föreläsningar + uppgifter så jag känner mig inte så stressad iallafall. Lite duktig får man lov att känna sig!



En bild från Sofie's inflyttningsmiddag innan hennes matbord kommit! =)