New Moon

Jessika kom ner i torsdags och åkte hem igår. Var först på Tropikariet och kollade på en massa djur, tyvärr mindes jag att stället skulle vara mycket större. Sen på kvällen såg vi på New Moon, fastnade inte riktigt lika mycket för denna som med Twilight. Kan nog vara de 98 % 15-16 åriga tjejerna som skrattade varenda gång det inte ens var ett skämt?

t.ex Pappan säger till Bella - Du får utegångsförbud, i hela ditt liv!
Jag skojar inte om jag säger att 95 % skrattade så dom nästan låg på golvet. Det märktes att alla nästan hade läst böckerna och visste exakt när vissa saker skulle hända - för då blev det knäpptyst i salongen. Hade en pojkvän till en tjej bredvid mig, fan vad han suckade, speciellt när tjejerna runt omkring grät - konstant!
Trailerna på nya filmer som visas i början - innan New Moon skulle börja. Jag hörde inte ett piss! Några tjejer bakom tog foton på varandra, några visslade längst bak och resten kunde bara inte hålla käften. Så jag tror att det förstörde filmen en hel del.. tyvärr

Så ska köpa filmen sen när den kommit ut, så kanske man tycker den är lika bra som den förra. Denna filmen kändes iallafall mer som en typisk tjejfilm, verkligen! Tyckte nästan synd om de 2 % killar som satt i salongen.

Nu längtar jag till AVATAR - mindre än en månad kvar =)

Yes

Äntligen har man fått reda på resultatet på tentan och alltså har jag fått mitt betyg i min första kurs - G!
Var så rädd att jag inte skulle klara det, men yes!

Jessika kommer på torsdag :D
och förhoppningsvis kommer Linn om några veckor + att Karin Ernstrand kan komma med ! =)


MTWEEE

Ja det är en härlig kanal det.. eller hur Sofie?



tack Linnski <3
för att du alltid finns där för mig.. alltid
Vet inte riktigt hur jag ska tacka dig så att det räcker
Jag önskar att du kommer ner snart 
känns så tomt utan dig
löv u