woho

Tiden bara springer iväg. Det känns inte som om man hinner med längre. Ska försöka börja packa inför resan nu iallafall eftersom jag inte hinner på varken måndag eller tisdag. Måndag kommer handla om projektarbetet antagligen hela dagen, sen tisdagen är det lämna katter - vaxning - tvätta - dammsugning - Malmö. Sen åker vi, finally! Sen när jag kommer hem så ska jag till Kalmar dagen efter, Ernstrand kommer och hämtar upp mig och kissekatterna :)
Jag börjar få liiiiiiiite panik gällande julklappar, jag har köpt EN. En enda. Och allvarligt talat så kommer jag ju inte direkt att ha lust att kolla julklappar utomlands. Så får handla det den 23 decemeber - BRA JOBBAT! :)

Räknar ner dagarna!

13 dagar tills vi är nere på Gran Canaria, Playa del ingles. Jag och hjärtat ♥ äntligen. Ska bli skönt att komma bort från vardagen lite :) sen åker jag till Kalmar 22 december med Ernstrand, sen är det julafton och nyår. Kan det vara mer awesome? Julmiddag/paketutdelning med tjejerna. Mys med familjen. Förhoppningsvis vill Jenny fira nyår i Kalmar.. ååå :) SKOJ! Just nu är livet underbart.