Onsdag

En helt vanlig onsdag som kommer spenderas på jobbmässa i Idrottens Hus. Senare blir det grillning nere vid Råå strand med Sofie. Eftermiddagen kommer spenderas med artiklar, böcker och förhoppningsvis ett gott sällskap. Det är helt underbart väder ute och jag vill inget annat än att ge mig ut.
Resan till Budapest är bokad och det känns skönt att få komma iväg för 5 dagar tillsammans med Sofie och Jessica. Det kommer bli awesome :) Även om det faktiskt handlar om kandidatuppsatsen så kommer det kännas skönt att få komma iväg en stund. Detta inkluderar Gellert Badhus, det största termalbadet i Budapest. Ett SPA med oändligt många pooler i olika temperaturer. Det är bland annat det som vi kommer skriva om :)
På fredag kommer Linn & Mathias, vilket innebär bio och mys.
Ska sätta fart på jobbsökandet nu också, det känns som om livet är på väg i rätt riktning!

Plugg?

Japp, det är det som står på schemat för resten av veckan och helgen. Suck!
Skönt att det är mindre än en vecka kvar till vi ska börja med kandidatuppsatsen, känns riktigt motiverande. Sen var jag på arbetsdag igår (agora dagen) på skolan, där jag & sofie fick en guldbiljett och ska därmed vara med i agora-kampen tillsammans med attendo care. =) awesome. Tävla tillsammans med företag och därmed knyta kontakter. Jag ska sätta fart med jobbsökandet ordentligt nästnästa vecka. En tjej tipsade om att jobba på ett rekryteringsföretag (eftersom jag vill jobba med human resource - HR). Hon verkade ha ett toppen jobb på en Yves Rocher.
Aja nu måste jag sätta igång med mitt plugg igen.. gaaash!